Little People, Big World

TLC

Little People, Big World

De kleinste familie van Amerika wordt steeds groter. In aantal dan. Want nadat Zach en Tori aangekondigd hadden dat ze in verwachting waren, hebben ook Jeremy en Audrey in het nieuwe seizoen van Little People, Big World groot nieuws. En ondertussen komt ook dochter Molly nog thuis met het nieuws dat ze gaat trouwen.

In dit seizoen krijgen Zach en Tori ook te horen of ze een zoon of dochter krijgen en of hun kind net als Zach en diens ouders geboren wordt met dwerggroei. Het maakt Zach op voorhand niks uit, omdat hij weet dat je als klein mens een heel groots leven kunt hebben. Aan de andere kant weet hij ook dat het ook gepaard kan gaan met medische complicaties. Wat zal het worden?

Ouders Amy en Matt zijn verguld met alle gezinsuitbreidingen, maar kunnen hun vreugde niet goed met elkaar delen. Hoewel ze nog wel beiden op de Roloff Farms wonen, groeien ze steeds verder uit elkaar. Dat wordt nog eens versterkt doordat Amy steeds serieuzer wordt met Chris en ook Matt sinds kort een nieuwe relatie heeft – met farm manager Caryn. Wat betreft de boerderij heeft Matt alweer de grootste plannen. Nu hij hersteld is van zijn nekoperatie, wil hij het landgoed ombouwen en klaarmaken voor de volgende generatie. Zeker nu Molly er haar bruiloft wil houden en Jeremy mogelijk terugkeert. Zo blijft het leven doorgaan in de grote wereld van deze kleine familie.