OVER ONS

Wat is TLC?

TLC is dé non-fictie en lifestyle entertainment tv-zender voor vrouwen.  

TLC is fris en anders. TLC vertelt prachtige, ontroerende, soms gedurfde maar altijd oprechte verhalen. De zender brengt een unieke mix van opvallende en bijzondere karakters; talentvolle taartenbakkers, extreme koopjesjagers, stijlvolle modeguru’s en veeleisende bruiden. Zij fascineren en bieden perspectieven op onderwerpen die de ene keer gewoon zijn en de andere keer buitengewoon. TLC brengt je het echte leven, net even anders bekeken.

Voor wie is TLC?

TLC is er voor vrouwen die vol in het leven staan, met een nadruk op vrouwen tussen 20 en 49 jaar. De zender begrijpt als geen ander dat vrouwen wel eens een steekje laat vallen, dat niemand Superwoman kan zijn. Perfect is ook maar saai! Op TLC vind je dan ook uitzonderlijke verhalen van mensen die fascinerend, maar lang niet altijd perfect zijn. Verhalen die vrouwen kunnen raken.

Voor de altijd veelzijdige vrouw die van tijd tot tijd niets liever wil dan heerlijk onderuitzakken op de bank, is er TLC. Jezelf verwennen met uitzonderlijke programma’s voor de dagelijkse portie welverdiende ‘me-time’.