90 Day Fiancé: Before The 90 Days

VERLIEFD OVER DE GRENS

Zes Amerikanen denken de liefde van hun leven in het buitenland gevonden te hebben via internet. Om uit te vinden of het echt de ware is, reizen ze af naar het land van hun geliefde om deze voor het eerst te ontmoeten.

Voor de Nederlandse Jesse wordt het alweer de tweede ontmoeting met de 18 jaar oudere Darcey. Nadat zij hem in het vorig seizoen van 90 Day Fiancé: Before The 90 Days al had opgezocht in Amsterdam, is het nu de beurt aan Jesse om haar en haar tienerdochters te ontmoeten in Amerika. In de tussentijd hebben de twee heel wat ruzie gehad, maar ze hopen dat nu recht te zetten als ze elkaar weer zien. Maar het begint allesbehalve vrolijk als de twee al weer snel botsen over de venijnige Facebook-berichten die Darcey over Jesse had geplaatst. Kunnen ze het nog bijleggen, of pakt Jesse meteen alweer het eerste vliegtuig terug?

Ook de 34-jarige Paul heeft een tweede ontmoeting met zijn Braziliaanse Kerine en ook dat gaat niet van een leien dakje. Haar vader, een oud-politieman, heeft vragen over Pauls criminele verleden en wil eerst alle documenten hierover zien voor ze mogen trouwen.

Nieuw in dit seizoen is de 33-jarige Rachel die met haar acht maanden oude dochter Lucy naar Engeland afreist om te kijken of haar geliefde Jon in het echt ook zo leuk is. En de eveneens 33-jarige Ricky vertrekt naar Colombia om zijn droomvrouw Melissa te ontmoeten. Maar beide Amerikanen hebben een angstige start als bij aankomst hun geliefden niet meteen komen opdagen. Ook Tarik begint te twijfelen aan de intenties van zijn Filippijne Hazel die nooit de telefoon opneemt en alleen kort via chats reageert. De 52-jarige Angela is er wel van overtuigd dat de twintig jaar jongere Nigeriaan Michael voor haar bestemd is, al denkt haar familie daar anders over. Waar zullen al deze romantische reizen toe leiden? Wordt het een bevestiging van hun liefde of wordt het een totale teleurstelling?

Vanaf 13 November om 21:00 bij TLC

Meer TLC

90 Day Fiancé

Ze hebben 90 dagen de tijd!

Rossana Kluivert On A Mission

Elke woensdag bij TLC kijken we achter de schermen van Kluivert Rescua Center.

Een blinde moeder die haar kinderen voor het eerst kan zien of een verlamde bruidegom die lopend naar het altaar gaat: bijzondere gebeurtenissen

Extraordinary Life Moments

Een blinde moeder die haar kinderen voor het eerst kan zien of een verlamde bruidegom die lopend naar het altaar gaat: bijzondere gebeurtenissen