90 Days To Wed

tlc

Is het écht ware liefde?

Kun je binnen negentig dagen weten of jouw partner echt de ware is? De zes stellen in een nieuw seizoen van 90 Days To Wed zullen wel moeten. Het gaat namelijk om zes Amerikanen die hun partner uit het buitenland halen en voor hen een speciaal visum krijgen dat slechts negentig dagen geldig is. Trouwen ze in die tussentijd dan mag de buitenlandse geliefde blijven, komt er geen huwelijk dan is het een enkeltje terug naar het geboorteland. Maar hoe oprecht is de liefde tussen de stellen die elkaar amper kennen? Veel van de stellen hebben elkaar ontmoet via internet, waardoor familieleden al snel twijfelen aan de intenties van de buitenlandse geliefde. Wil die niet gewoon een verblijfsvergunning in het beloofde Amerika? Of is er sprake van ware liefde?

De 26-jarige Jorge uit Los Angeles weet in elk geval zeker dat zijn 20-jarige Russische verloofde Anfisa echt voor hem naar Amerika komt en niet voor zijn geld. Dat hij al zo’n 70.000 dollar heeft uitgegeven aan dure cadeaus ziet hij niet als een issue. Hij wil juist een vrouw die afhankelijk is van een man en niet zo is als de ‘feministische Amerikaanse vrouwen’. Zijn zus heeft echter zo haar twijfels, zeker als Anfisa weer eens aan Jorge vraagt om een Chanel-tas van 10.000 dollar…

Ook de familie van de 22-jarige Nicole uit Florida twijfelen ernstig aan haar relatie met de Marokkaanse Azan. Zijn gespierde lichaam matcht niet echt met het zwaarlijvige voorkomen van Nicole, vindt haar moeder en ze denkt dan ook niet dat zijn liefde oprecht is. Maar Nicole (moeder van een tweejarige dochter) is zo verliefd dat ze alle waarschuwingen in de wind slaat.