FRED VAN LEER: ALLES UIT DE KAST

FRED VAN LEER: ALLES UIT DE KAST

In het nieuwe fashion programma Fred van Leer: Alles uit de kast schiet stylist Fred van Leer te hulp en trekt hij letterlijk en figuurlijk alles uit de kast om de kandidaten te helpen met een nieuwe look. Mensen met de meest uiteenlopende vormen, maten én budgetten - die moeite hebben om zich te kleden - geeft Fred een complete make-over. Met zijn stylingadvies, zijn luisterende oor en een flinke dosis humor, geeft Fred de kandidaten ook weer een flinke portie zelfvertrouwen. Fred van Leer: Alles uit de kast is vanaf dinsdag 24 april om 20.30 uur te zien bij TLC.

In elke aflevering helpt Fred twee deelnemers en zorgt hij ervoor dat ze er weer ‘absolutely fabulous’ uitzien. Zoals de 27-jarige Arlette, die op eigen kracht 65 kilo afviel (en van maat XXL naar M ging), maar nu geconfronteerd wordt met overtollige huid. Hierdoor kan ze niet zomaar alles aantrekken en Arlette heeft de neiging om nog steeds te grote maten te kopen en lichaamsdelen te verbergen.

Ook voor Daisy (30) komt de hulp van Fred als geroepen. Daisy is 1.40 meter en naast de uitdaging van haar lengte is zij, nadat ze met roken gestopt is, 20 kilo aangekomen, waardoor ze nu helemaal niet meer weet hoe ze zich moet kleden. En dat terwijl haar 5-jarige huwelijksjubileum voor de deur staat en ze niets liever wil dan er weer mooi uitzien. Nu komt ze de deur bijna niet uit, omdat ze zichzelf niet de moeite waard vind én omdat ze ontzettend wordt nagestaard. Fred duikt hun kast in om te zien welke kleding zij momenteel dragen en gaat met de deelnemers op pad, op zoek naar nieuwe outfits.

Op basis van hun situatie en/of hun lichaamsbouw geeft Fred tips die niet alleen bruikbaar zijn voor de kandidaten, maar ook voor de kijkers thuis. Samen gaan ze shoppen en proberen ze verschillende stylen uit, waarna het tijd is voor de make-over. Met behulp van een beauty team zorgt Fred voor een mooie transformatie.