Family Matters With Jo Frost

Family Matters With Jo Frost

Supernanny

Schreeuwende koters die het bloed onder je nagels halen, voortdurend ruzie zoeken, niet stil willen zitten aan tafel en al helemaal niet luisteren. In sommige gezinnen is de relatie met de kinderen zo verstoord dat de ouders niet meer weten wat te doen.

Tijd om de hulp in te roepen van supernanny Jo Frost. In haar nieuwe talkshow-programma ‘Family Matters With Jo Frost’ spreekt ze met ouders die ten einde raad zijn. Op de haar kenmerkende en confronterende wijze probeert ze te achterhalen waar het allemaal mis is gelopen. Hebben de kinderen wel een plek om te spelen, werken de ouders niet te hard, krijgen de kinderen genoeg aandacht of worden ze juist verwend?

Door het gezin te observeren via cameraopnames en door gericht door te vragen naar de dagelijkse gang van zaken, weet Jo snel helder te krijgen waar het volgens haar aan schort. En dat is meestal niet aan de kinderen. Met praktische oplossingen probeert ze de ouders vervolgens handvatten te bieden om de band met de kinderen te herwinnen en zo de rust en vrede terug te laten keren in huis. 

Benieuwd wanneer het programma wordt uitgezonden? Ga dan naar de Nederlandse tv-gids of de Vlaamse tv-gids.