My Five Wives

My Five Wives

Leven als polygamist is niet altijd eenvoudig

In het nieuwe seizoen van ‘My Five Wives’ blijkt dat het leven van een polygamist niet altijd eenvoudig is. Zo valt het voor Brady Williams niet mee om zijn tijd en aandacht gelijkmatig te verdelen over zijn vijf vrouwen. Daarom heeft hij bedacht om double dates in te voeren waarbij hij met twee van zijn vrouwen tegelijk afspreekt. Maar of de dames daar zelf ook zo op zitten te wachten? Zeker wanneer hij voor zijn eerste gecombineerde afspraak zowel Rosemary als Paulie uitkiest - die onderling nog wat issues hebben - lijkt zijn goedbedoelde plan zich eerder tegen hem te keren.

En dan heeft hij het ook nog goed te maken met Robyn omdat hij geen aandacht had besteed aan hun 20e trouwdag. Hij hoopt dat hij zijn onverschilligheid kan goedmaken met een romantisch etentje. Ondertussen hoopt ook Nonie op een romantisch avondje
met  Brady, aangezien zij plannen hebben voor gezins-uitbreiding. Dat zou dan alweer de 25e van Brady zijn. Kan hij nog wel een kind erbij hebben, als het al lastig is om zijn aandacht over zijn vijf vrouwen te verdelen? 

Benieuwd wanneer het programma wordt uitgezonden? Ga dan naar de Nederlandse tv-gids of de Vlaamse tv-gids.