Outrageous Births

Outrageous Births

Bizarre bevallingen

Niet altijd loopt een bevalling zoals gepland. In de nieuwe serie ‘Outrageous Births’ komen enkele bizarre, spannende, grappige en mysterieuze bevallingen voorbij. Een bevalling in een kapotte ziekenhuislift, op een parkeerplaats of zelfs in een auto die te water is geraakt. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel eens gebeurd.

Zo wordt het bijvoorbeeld erg spannend voor de zwangere Laura. Ze is al een week over tijd en helemaal klaar voor de bevalling. De spullen zijn gepakt, dus als het moet kan ze zo naar het ziekenhuis. Alleen haar vriend Alfred neemt het allemaal wat minder serieus. Zelfs als de eerste weeën komen, denkt hij dat hij nog wel eerst zijn spelletje op de computer kan afmaken.

Het is een beslissing die hij later zal berouwen als tijdens de rit naar het ziekenhuis de vliezen van Laura al breken en de weeën overgaan in persweeën. Alfred ziet zichzelf genoodzaakt om de auto op een parkeerplaats te zetten en 911 te bellen. Maar het geluid van de sirenes dat snel volgt is niet van een ambulance, maar van twee politieagenten die af zijn gekomen op de schreeuwende vrouw en denken dat Alfred haar belaagt. In plaats van hulp te krijgen, wordt Alfred nu onder schot gehouden. Terwijl Laura naast hem op de grond van de parkeerplaats op het punt staat te bevallen.  

Benieuwd wanneer het programma wordt uitgezonden? Ga dan naar de Nederlandse tv-gids of de Vlaamse tv-gids.