RANDY'S WEDDING RESCUE

Randy's Wedding Rescue

Reddende engel

Waar zouden Amerikaanse bruiden zijn zonder Randy Fenoli? De ster van het programma ‘Say Yes To The Dress’ die zelfs voor de moeilijkste meiden de perfecte jurk kan vinden. Maar niet iedereen heeft het budget voor professioneel advies. Daarom komt Randy nu naar de bruiden toe.

In het tweede seizoen van Randy’s Wedding Rescue stapt de Fashion Director weer in zijn gigantische vrachtwagen en rijdt hij met honderden prachtige designerjurken naar acht Amerikaanse steden. In een tijdelijke pop-up-store kunnen de vrouwelijke inwoners zich vergapen aan de schitterende ontwerpen van Augusta Jones, Alvina Valenta en St. Patrick en hopelijk slagen voor hun bruiloft.

Uiteenlopende problemen passeren het revue: superkritische bruiden, veeleisende familieleden, besluiteloze bruiden. Randy is vaker psycholoog dan een kledingadviseur, maar altijd de reddende engel. Per aflevering krijgen drie gelukkigen de kans op een persoonlijk stijladvies van de meester zelf, inclusief een complete make-over. Zo worden de vrouwen omgetoverd tot beeldschone godinnen en gaat iedereen tevreden naar huis!

Benieuwd wanneer het programma wordt uitgezonden? Ga dan naar de Nederlandse tv-gids of de Vlaamse tv-gids.