Return To Amish

Return to Amish

Voelen ze zich weer thuis?

Na de breuk met het geloof en de wilde uitstapjes naar New York en Florida zijn enkele van de afvallige Amish-jongeren weer teruggekeerd naar hun geloofsgemeenschap voor een tweede seizoen van Return To Amish. Maar niet iedereen vindt volledige aansluiting tot zijn oude geloof. Abe en Rebecca mogen dan wel weer met hun dochter in hun geboortedorp Punxsutawney wonen, hun levensstijl blijft English. Hetzelfde geldt voor Andrew en Chapel die in het vorige seizoen trouwden.

Moeder Mary bevindt zich daardoor in een lastig parket. Haar man Chester is weer in genade aangenomen door de Amish-bisschop, maar dat betekent dat zij haar kinderen en kleinkind niet mag bezoeken, omdat hij anders weer geshund wordt. Kiest ze voor de kerk of voor haar familie?

Jeremiah hangt er een beetje tussenin. Om zichzelf te behoeden voor nog meer misstappen in zijn leven keerde hij terug naar de Amish en vroeg hij onderdak bij Chester en Mary. Maar ondanks de ouderwetse kleren die hij weer draagt, gelooft niemand echt dat hij weer overtuigd Amish is. Wie zeker niet terugkeert naar haar oude geloof is bisschopsdochter Kate die haar modelcarrière in New York naar een steeds hoger plan trekt en daarmee allesbehalve het leven van een Amish leidt.

Benieuwd wanneer het programma wordt uitgezonden? Ga dan naar de Nederlandse tv-gids of de Vlaamse tv-gids.