Rossana Kluivert On A Mission

Vanaf 7 november komt TLC met een nieuwe real-life serie: Rossana Kluivert On A Mission. In deze serie staat Rossana Kluivert centraal en de uitdaging die zij aan wil gaan om het straathonden probleem aan te pakken op Curaçao.

Al meer dan 10 jaar zet Rossana zich in voor het welzijn van straathonden. Op welke plek ter wereld zij ook komt, Rossana probeert altijd deze honden te redden. Curaçao telt zo’n 25.000 straathonden die dagelijks lijden onder barre omstandigheden en per dag sterven er tientallen pups.

Rossana heeft dan ook één droom: het opzetten van een eigen honden center op Curaçao, waar honden kunnen worden opgevangen, verzorgd en gesteriliseerd, en dat tevens een bijzondere en liefdevolle plek is waar mens en dier elkaar kunnen ontmoeten.

Om het Kluivert Dog Rescue Center te realiseren, wil Rossana heel Nederland en Curaçao in beweging brengen om haar te helpen, want zoals Rossana zegt “Samen staan we sterk!”. Rossana roept dan ook iedereen op in Nederland en op Curaçao om een handje mee te helpen aan de bouw van het Kluivert Dog Rescue Center. Dat kan middels het doneren van voerbakken tot operatiemateriaal, een donatie of als vrijwilliger (Rossana zoekt bijvoorbeeld professionele werklui die kunnen meebouwen).

Kijk hier voor de verhalen van de honden:

de verhalen

BEKIJK DE OPROEP VAN ROSSANA: