SAY YES TO THE DRESS

Say Yes To The Dress

Een nieuwe zoektocht

In Say Yes To The Dress vinden duizenden bruidjes hun perfecte jurk. Maar wat gebeurt er na het vinden van de jurk? In deze uur durende specials van 'Say Yes To The Dress: The Big Day' volgen we de bruiden in hun planning naar aanloop van de grote dag, met alle stress, drama en spanning van dien.

In de eerste aflevering staat vermaard koorddanser Nik Wallenda voor een nieuw hoogtepunt in zijn leven: de vernieuwing van zijn huwelijkse geloftes met zijn vrouw Erindira. Vijftien jaar geleden trouwden ze al, maar toen met weinig budget, waardoor er voor een bruiloft geen geld was, laat staan voor een mooie bruidsjurk. Dat willen ze nu beter doen en daarom gaat Erindira op bezoek bij Kleinfeld in New York voor een sexy bruidsjurk.

Overigens heeft Erindira naast het vinden van de juiste jurk nog een grote wens: de eerste dans uitvoeren met haar man Nik. Maar het is maar de vraag of dat gebeurt. Want de man die zonder moeite danst op een koord boven de Grand Canyon en de Niagarawatervallen heeft naar eigen zeggen een hekel aan danspasjes op de gewone vloer...

Benieuwd wanneer het programma wordt uitgezonden? Ga dan naar de Nederlandse tv-gids of de Vlaamse tv-gids.