YOUR STYLE IN HIS HANDS

Your Style In His Hands

YOUR STYLE IN HIS HANDS

Je echtgenoot je kleding laten uitkiezen? Echt niet! Toch durven vrouwen in Your Style In His Hands het wél aan. In een nieuw seizoen krijgen mannen weer de mogelijkheid om de volledige garderobe van hun vrouw te veranderen.  Daar krijgen ze een royaal bedrag van 5000 pond voor en dan maar hopen dat het goed komt! Gelukkig staan ze er niet alleen voor, want Lisa Snowdon geeft uitgebreid advies en genoeg tips om deze uitdaging aan te gaan. Wordt de saaie, slonzige garderobe omgetoverd tot een walhalla van stijl of slaan de mannen de plank volledig mis en eindigt het in een fiasco?

De vrouwen zien gelukkig zelf wel in dat het tijd is voor verandering. De 24-jarige Holly is onlangs 50 kilo afgevallen. De kleding die ze droeg was altijd al een beetje ‘baggy’ en slonzig, dus dat is alleen maar erger geworden. Ze vindt het dan ook geweldig dat haar man het aanbiedt om een nieuwe garderobe uit te kiezen. Ze krabbelt al snel terug als ze tussentijds ziet wat hij al heeft uitgezocht…. Gaat dit goed komen?

Lisa Snowdon staat altijd klaar voor professioneel advies en vertelt de mannen welke kleuren, vormen en kledingstukken het best bij hun vrouw passen. Bovendien moet het ook wel lekker zitten, want hoge hakken zijn leuk, maar niet als je de hele dag op werk moet lopen. Hopelijk kan Lisa genoeg advies geven om het uitkiezen van de nieuwe garderobe tot een goed einde te brengen.

Benieuwd wanneer het programma wordt uitgezonden? Ga dan naar de Nederlandse tv-gids of de Vlaamse tv-gids.